Какво е Ритуалът по пречупването на стрелата?

Пречупването на стрелата е много силно преживяване, което ни учи как да направим нашата неврология да работи в наша полза и как да превърнем страха, напрежението или стреса в гориво за нашите цели.

Упражнението  се извършва с помощта на специални техники за дишане и фокусиране. Стрелата се поставя срещу гърлото и след това се разчупва именно чрез усвояването на тези техники. Този ритуал е огромен  катализатор, който освобождава натрупаните енергии и вдъхва силна струя увереност в живота. Това върховно преживяване води до мощна енергийна промяна в тялото, която остава за цял живот.

"Ние, хората сме склонни да бъдем много заети същества, постоянно “бомбардирани” от разсейващи  фактори. Достатъчно е само да гледате картата си, когато сте в къщи, през дните и седмиците следващи уъркшопа и вашето подсъзнание грижовно ще ви напомня върху какво  да насочите вниманието си. Естествено, трябва да се научим да се справяме със страховете си и с ограничаващите вярвания. Ето защо се нуждаем от уникално, завладяващо, незабравимо преживяване: пречупването  на стрелата." - учи Лучия Джованини.


Лучия Джованини със своята асистентка по време на практически упражнения

Лучия Джованини със своята асистентка по време на практически упражнения

Лучия Джованини ръководи усвояването на ритуала по време на практически упражнения

Лучия Джованини - член на Американската асоциация по психология, обучава в нестинарство, преподава духовен и трансформационен коучинг, работа с дъха, специалист е по техниките на медитация и е бивш модел. 


КАКВО НИ ПРЕДСТОИ НА 27 ЮНИ В СОФИЯ - видео обръщение на Лучия Джованини 

Последвайте ни във Facebook / Изцяло нов живот


Последвайте ни