Уъркшоп ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТАко има  дори и едно малко нещo, което бихте  искали да промените в живота си, в тялото си, в работата или във взаимоотношенията си - това, което предстои да чуете се отнася за вас. 

Аз съм Лучия Джованини и съм авторката на книгите "Толкова различен живот", "Заслужавам най-доброто", "Освободи живота си", "Силата на женската мисъл", които са преведени на 8 езика, и са помогнали на хиляди хора по цял свят да живеят по-добре със себе си и с другите.


Целта на моята работа, на моите книги, на моите курсове – мисълта, с която се събуждам всяка сутрин – да помагам на хората да намерят себе си и да живеят живота, който наистина желаят от сърце, да намаля и по възможност да премахна страданието на хората и на животните. 
Докато предизвикателствата неизбежно присъстват в живота ни,  голяма част от страданието е напълно самоиндуцирано, чрез нашите погрешни мисловни процеси,поведенчески модели, емоционален контрол. 

В предстоящия уъркшоп ще ви дам съвети и техники с практическо приложение във всяка една сфера от живота. Бихте могли да ги приложите веднага и да избегнете клопките. Ще ви посоча как да преодолеете стреса, да развиете истинско самоуважение, да създадете емоционални връзки и да получите работата, която желаете и още много други неща..

Приятен ЖИВОТ!
Очаквам ви на 27 юни в София!


ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В 
ПЪРВИЯ ПРАКТИЧЕСКИ УЪРШОП НА ЛУЧИЯ ДЖОВАНИНИ В БЪЛГАРИЯ
27 ЮНИ, ВТОРНИК

Последвайте ни